Kmetijska zadruga Rače ima lastno klavnico, ki izpolnjuje predpisane standarde kakovosti, higiene ter spoštuje nacionalne zakone in standarde za zakol in predelavo mesa. V klavnici se meso predeluje na različne načine, vključno z rezanjem, mletjem in pripravo mesnih izdelkov. Naša klavnica deluje okolju prijazno in trajnostno. Odpadke pravilno obdelamo in recikliramo, kar pripomore k ohranjanju okolja. Zavezani smo k visokim standardom varnosti hrane, sledljivosti in okoljski trajnosti. Tako vam omogočamo uživanje v visokokakovostnem, lokalno pridelanem mesu, obdelanem z največjo skrbnostjo.
Zaradi visoke zasedenosti je PREDHODNO naročilo NUJNO.
Za vse dodatne informacije se obrnite na našo sprejemno pisarno na telefonsko številko: 02 608 1881.
Govedo
Teleta do 8 mesecev
Prašiči in kopitarji
Ob nedeljah in praznikih zakolov ne izvajamo.
Torek, petek, sobota
od 6.00 do 8.00
Sreda, četrtek
od 6.00 do 7.00
NOSILEC DEJAVNOSTI SI PRIDRŽUJE PRAVICO DO SPREMEMBE REDOSLEDA DOVOZA ŽIVALI.
OB ZAKOLU ŽIVALI VAM PRIPADA: POLOVICA MESA IN PRIPADAJOČA HIGIENSKO USTREZNA DROBOVINA IN GLAVE TELET DO 12 MESECEV
Zagotovljena varnost in sledljivost za vaše meso.
KMG - MID klavnice: 100507294