V večji posodi zmešajte sojino omako, med, paradižnikovo pasto, jabolčni kis, worcestershire omako, sesekljan česen, sol in poper. Svinjska rebra položite v posodo z marinado in jih premažite, da so enakomerno prekrita. Pustite, da se marinirajo vsaj 2 uri, najbolje čez noč v hladilniku, da se okusi dobro prepletejo. Pečico segrejte na 180°C. V večji ponvi segrejte olje in na njem prepražite narezano čebulo, da postane mehka in prosojna. Svinjska rebra vzemite iz marinade in jih položite na ponev s čebulo. Pecite jih na srednji vročini, dokler ne dobijo lepe zapečene barve na obeh straneh. Nato prilijte marinado v ponev z rebrci in čebulo. Pokrijte ponev s pokrovko ali folijo in pecite v ogreti pečici približno 2 uri, občasno jih prelijte z omako. Ko so svinjska rebra mehka in se meso loči od kosti, jih vzemite iz pečice. Preostalo omako v ponvi prelijte v ločeno posodo in jo lahko uporabite kot omako za serviranje. Svinjska rebra postrezite s prilogo po želji, kot so pečen krompir, zelenjava ali solata. Pokapljajte jih z omako in uživajte v sočnih in okusnih svinjskih rebrcih.
Ta recept za svinjska rebrca bo zagotovo zadovoljil vaše goste. Uživajte v pripravi in dober tek!